čtvrtek 31. ledna 2013

Proč tento web?



Komunisté plíživě ovládají naše kraje, rostou jim preference, lidé mají čím dál tím horší paměť, 32 % lidí tvrdí, že současný režim je horší než ten minulý a díky lživé a demagogické kampani se prezidentem stal Miloš Zeman.

Přesto je zde řada lidí, kteří již měli možnost ochutnat demokracii, podívat se do vyspělých zemí a zjistit, jak bychom se mohli mít, kdybychom náš potenciál využívali naplno. Schopní, aktivní a nejen mladí lidé po celé zemi rozjíždějí úspěšné firmy, budují svoje kariéry, zakládají rodiny, iniciují prospěšná občanská sdružení nebo vyměňují politiky ve svých obcích.

Naše země, Česká republika, má na to, aby byla středoevropským Švýcarskem. Máme nejhezčí holky na světě, ideální podnebí i geografickou polohu v bezpečné části světa, naši lidé umějí být těmi nejlepšími na planetě. Jsme kreativní, náš humor je jedinečný a nikdo jiný nemá tak krásný jazyk, jako je čeština.

K čemu tento web používat?

Tento blog by měl lidem pomoci uvědomit si pozitivní stránky současné doby, výhody toho, že žijí v České republice, posílit v nich zdravou národní hrdost, vybudit je k občanské a politické aktivitě a k tomu všemu jim poskytnout řadu odkazů na ty nejlepší nástroje 21. století.

Skončila doba, kdy jsme se mohli jen pasivně vymlouvat, že nic nezmůžeme, že vše podstatné rozhodnou zákulisní hráči a média. Máme Facebook a blogy. Máme informace. A máme odvahu – od těch, kteří v minulosti bojovali, abychom toto všechno - společně se svobodou a demokracií mohli mít. Využijme toho, než bude pozdě. A nepřipusťme, aby kdokoliv z nás musel kdy emigrovat. Ať emigrují oni!

Proč jej sdílet a navštěvovat?

Protože jedině tak můžeme společně něco změnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat